uitslag IND
Door: Tessa van Hest
Blijf op de hoogte en volg Tessa
06 April 2012 | Nederland, Culemborg
Even jullie op de hoogte houden van het nieuwe nieuws:
De IND streefde ernaar om voor 30 maart uitslag te doen, helaas was dat niet gelukt, maar vandaag kregen we een brief! Alleen helaas met een negatieve uitslag.. We krijgen nu 2 weken(door de vertraging in de post 1 week..)om de ontbrekende info nog op te sturen. Dus dat gaan we natuurlijk snel doen!
Hopelijk wordt de aanvraag daarna wel goed gekeurd..
Ik hou jullie op de hoogte!
liefs Tessa
Ps. met Daan gaat alles goed, al hoewel hij nog steeds om de 2 uur komt..
Hij rolt lekker om van buik naar rug en andersom en begint al pogingen tot kruipen te doen! Zitten en staan(wel met een beetje hulp)vind hij het geweldigst en deze week voor het eerst een beetje pap en een fruit hapje gegeven! in eerste instantie zuur gezichtje maar daarna, hapte hij naar meer!! zo schattig!
Hij groeit als kool! En natuurlijk nog elke dag met mijn schat julio/Daan's pappie op skype. Het is heel erg zwaar maar we slaan er ons doorheen.
06 April 2012 - 22:01
Yolande:
Ha lieve tessa, Houd goede moed, je bent een kanjer!
xx yolande -
06 April 2012 - 22:44
Tante Car:
2e Paasdag zien we jullie weer, een heerlijk vooruitzicht xxx -
09 April 2012 - 10:59
Roos En René:
Ha Tessa, oh wat een gedoe weer met die instanties. We duimen heel hard voor je mee.
En natuurlijk is Daan een heerlijk mannetje en een kindje met levenslust...dat zijn zijn pappie en mammie toch ook? Zet m op en blijf geloven in dat het allemaal goedkomt. Kus van ons. -
10 April 2012 - 08:29
Willemieke: