Verhuisd! - Reisverslag uit Culemborg, Nederland van Tessa Hest - WaarBenJij.nu Verhuisd! - Reisverslag uit Culemborg, Nederland van Tessa Hest - WaarBenJij.nu

Verhuisd!

Blijf op de hoogte en volg Tessa

21 Augustus 2012 | Nederland, Culemborg

Zóóó we zijn verhuisd, vanaf 1 augustus zijn we op de buitenmolenstraat 2a (4101 CJ, te Culemborg) gaan wonen. Erg fijn ons eigen huisje! Daan is ook helemaal blij met zijn eigen kamertje. Hij slaapt alleen nog steeds niet door helaas.., hopelijk komt ook dat snel goed! Hij is eergister 9 maanden geworden, wat gaat het snel! Het wordt steeds leuker nu hij meer kan, weet, doet etc. Hij is echt een ieders-vriendje, lacht naar iedereen en is zooo schattig en lief om te zien, echt om op te vreten! We zijn erg blij met hem, ons zonnestraaltje.

We zijn beide druk aan het solliciteren. Julio heeft al wat gesprekken gehad en loopt nu voor 2 dagen in de week mee bij Andermaal in Culemborg om daar wat ervaring op te doen(soort stage). Aankomende vrijdag heeft hij weer een gesprek(in Utrecht). Helaas is het voor de meeste bedrijven een 'must' om goed Nederlands te kunnen spreken.. Ik vind dat het goed gaat, hij begint ook binnenkort met de inburgeringscurcus.
Het is lastig om voor mij een leuke baan te vinden als goudsmid, maar we blijven positief en doorzoeken!
Nou dit was even een kleine update, tot schrijfs!

• 21 Augustus 2012 - 21:01

Ana-Maria:

Lieve Tessa, Julio en Daan,

Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe stekkie en dat jullie er heel gelukkig mogen zijn.
    Deze stap is in ieder geval al gelukt. De stap naar werk zal ook wel komen maar alles heeft tijd nodig.
    Op het moment dat je er niet meer in gelooft, gebeurt het. Succes voor Julio met de inburgeringscursus.
    Ik denk dat hij daarna meer weet over ons land dan wijzelf, hihi.
    Geniet van elkaar en kleine Daan.

Abrazo fuerte
    Ana-Maria

• 29 Augustus 2012 - 13:03

Simon En Margriet:

Gefeliciteerd met jullie huisje, je ziet alles komt goed met een beetje geduld!
    Groetjes Simon en Margriet