het timmerfeest van Suzan Eleveld gaat niet door! - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Tessa Hest - WaarBenJij.nu het timmerfeest van Suzan Eleveld gaat niet door! - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Tessa Hest - WaarBenJij.nu

het timmerfeest van Suzan Eleveld gaat niet door!

Door: Tessa van Hest

Blijf op de hoogte en volg Tessa

19 Juni 2011 | Guatemala, Antigua

Hoi Allemaal een extra bericht:

Afgelopen maand stuurde ik jullie de uitnodiging voor het timmerfeest van Suzan Eleveld, die zij in Nederland zou gaan geven. Helaas door te weinig aanmeldingen gaat het niet meer door. Dus voor degene die wilden gaan, helaas. Zie hier haar brief:

Sponsorfeest 26 juni 2011 gaat helaas niet door

Veel mensen kunnen helaas niet op zondag 26 juni aanwezig zijn op het feest ter ere van het Timmerproject Guatemala. Ik heb daarom besloten het feest niet door te laten gaan.

Zoals jullie in de nieuwsbrief hebben kunnen lezen is het timmerproject in een nieuwe fase beland en ik realiseer mij dat hetzelfde voor mij geldt: over ongeveer een jaar kan ik het atelier verantwoord overdragen en heb daarvoor nog steeds financiële ondersteuning nodig. Ik hoop dan ook dat er mensen zijn die zich hiervoor willen inzetten door het organiseren van grote of kleine sponsoracties.

Ik vertrek 25 juli via het begeleiden van een Djoserreis door Midden-Amerika terug naar Guatemala en zal daar tot 25 april 2012 blijven.
Jullie kunnen mij altijd bereiken via mijn e-mailadres suzanguat@yahoo.com . En Skype geeft mij de gelegenheid om op een hele goedkoper manier telefonisch te overleggen als ik in Guatemala ben. Mijn Skype-naam is Suzanguat

Ik hoop volgend jaar weer een vrolijk timmerfeest met jullie te kunnen vieren en jullie dan te informeren over het reilen en zeilen van dit prachtige timmerproject in San Juan Alotenango.

Ik wens jullie een fijne zomer in goede gezondheid en gelukkige spirit.

Een timmerkus van mij,
Suzan Eleveld