Mijn tweede hele dag!
Door: Tessa van Hest
Blijf op de hoogte en volg Tessa
23 Februari 2010 | Guatemala, Antigua
Ik heb nu mijn tweede hele dag gehad en die ging snel!
6 uur op, 7 uur desayuno (ontbijt), om 8 uur les tot 12 uur(ma tot en met vr.), om 1 uur lunch, in de middag een tripje gehad naar een mooi uitkijkpunt over Antigua. Was erg mooi, dan zie je ook mooi de vulkanen liggen. Ik had een prive uitje, je kunt je inschrijven op bepaalde activiteiten en ik was de enige vandaag, dus had gelijk extra prive les! Was leuk! Degene die werkt bij mijn school ´Zamora´ die deed de activiteit, aardige man.
Na 5 uur heb ik Virginie ontmoet van de organisatie, ze heeft me van alles uitgelegd(hierover een ander keer meer).
Net gerelaxd, over een paar minuten eten het is dan hier half 8 ´s avonds.
Vannacht en in de ochtend hadden we een paar aardbevingen, in de ochtend was die wat heftiger en moesten we in het midden van de tuin staan. Gebeurd hier heel vaak werd mij vertelt, maar ´s nacht stond ik wel naast me bed hoor! haha!
Nog even over mijn nieuwe nummer, ik kan blijkbaar geen (niemand hier) smsjes ontvangen en versturen, dus jullie hoeven dat niet te proberen!
Bellen kost veel!Ook als ik gebeld wordt, dus alleen in noodgevallen! Laten we het maar bij mailen houden, haha.
Ik begin al wat meer te wennen en voel me al wat gelukkiger!
Ik ga nu eten, adios!!!
24 Februari 2010 - 08:38
Britt:
Aardbevingen??!! Aaaaarg vet eng!! Wees veilig!! Dikke kus -
24 Februari 2010 - 09:01
Maartje:
Hee Tess,
Klinkt spannend allemaal! Aardbevingen enzo! Hoe is het weer daar? Nou ben erg benieuwd wat je allemaal gaat meemaken daar! xxx -
24 Februari 2010 - 10:21
Joost :
Jou krijgen zelfs een paar aardbevingen niet aan het wankelen ...
Stiekem ben ik een beetje jaloers op je. Wij hier in de regen, met een gevallen kabinet en een Sven Kramer die wordt gediskwalificeerd op de 10 kilometer. En jij kijkt uit over Antigua tijdens een privétripje!
We gaan jouw avonturen in Gauatemala met veel interesse volgen.
Ook groetjes van Lisa en Hesther -
24 Februari 2010 - 10:29
Sanne:
Waahaa! Aardbevingen, dat is toch echt wel spannend inderdaad! Hopelijk kun je toch wat slapen 's nachts. Wat leuk dat je meteen een uitje bent gaan doen! Stoer, dan moet je wel Spaans praten. Hoe gaat dat? Ben benieuwd naar foto's van je onderkomen...
Hier in NL heb ik net toch een kuurtje gehaald voor m'n blaasontsteking, want die ging niet over... Nu mogen de pillen hun werk gaan doen :-)
Ik denk aan je, xxx -
24 Februari 2010 - 15:01
Sabine:
Hey Tess,
Aardbevingen... Eng! Leuk om zo je verhalen te lezen! Hoe is het weer daar trouwens? Het regent vast niet zo als het hier doet!
Veel plezier! Kus -
25 Februari 2010 - 11:54
Frank-Jos:
Hoi Tessa,
Ik heb de 10 foto's gekopieerd en staan op de pc.
Liefs,
Frank-Jos -
27 Februari 2010 - 20:26
Myrthe:
hoi tes
je hebt een goeie reis gehad mooi zo.
lange vlucht maar je hebt het overleefd gelukkig!
leuk dat je ons op de hoogte houd.
hou je goed en we mailen
xx -
28 Februari 2010 - 08:32
Edith:
Ola Tessa,
Wat leuk dat je al foto's hebt geplaatst. Hebben we naast je verhalen nu ook een klein beetje een beeld. Begin je je al op je gemak te voelen? Je zult al wel lekker bruin zijn zo ondertussen.. De temperaturen zien er tenminste lekker uit. Lukt het met je Spaans al beter? Liefs