Nieuwtje! - Reisverslag uit Guatemala-stad, Guatemala van Tessa Hest - WaarBenJij.nu Nieuwtje! - Reisverslag uit Guatemala-stad, Guatemala van Tessa Hest - WaarBenJij.nu

Door: Tessa van Hest

Blijf op de hoogte en volg Tessa

27 September 2010 | Guatemala, Guatemala-stad

Nieuwtje!

Gister was er op Net 5 een uitzending van 'Grenzeloos Verliefd', met Nicole en Francisco.
Nicole heb ik hier leren kennen na 2 maanden ongeveer toen ik hier in Guatemala aankwam. Leuk een nieuwe vriendin erbij, maar wist toen helemaal niet dat ze mee deed aan het programma 'Grenzeloos Verliefd'.
Heb vandaag op uitzending gemist van Net 5, de aflevering gezien en echt super leuk(www.net5.nl)! Alle plekken zijn zo bekend. Vooral natuurlijk mijn oude huisje bij Chofo, waar ze even heeft gezeten toen het niet zo lekker liep tussen haar en Francisco. En ben bij het laatste deel van de aflevering erg dichtbij geweest, we hebben het over veel dingen gehad die in de uitzending zijn gekomen, en is zo maf dan om te zien. dat het zo dichtbij is, en echt in het eggie is. erg grappig.

Erg leuke aflevering, dus iedereen kijken, zien jullie Antigua waar ik woon!!!

Adios Tessa

• 28 September 2010 - 06:28

Maartje:

Grappig!! Ik heb inderdaad die aflevering gezien (als trouwe kijker haha) en moest gelijk aan jou denken!! Gaan ze nu met elkaar trouwen? xxx

• 28 September 2010 - 15:23

Floor:

Hey Tessa!
    Echt superleuk om dat allemaal te zien! Het pension waar jij ook gewoond hebt en alle andere plekken. ik krijg helemaal zin om er heen te gaan!
    Keep up the good work!
    X Floor
    (ook van Roos, Rene en Lily)

• 28 September 2010 - 19:05

Miriam Nijdam-May:

Hi Tessa,

Ik had de aflevering van grenzeloos verliefd gekeken, ook omdat ikzelf destijds in Antiqua heb gezeten was het heel leuk om te zien. Jouw verhalen en waar je geweest bent allemaal zijn ook erg leuk en herkenbaar. Ik ben echt blij dat je het zo naar je zin hebt! Super gaaf voor je. Jammer genoeg kan ik niet je foto's zien op facebook want ik wil daar geen 'lid' van worden oid. Anyway nog heel veel succes en plezier daar en goeie reis straks nr nederland.
    Veel liefs en dikke knuffel, Mir

• 30 September 2010 - 14:26

Ans:

hoi lieverd nog niet gekeken maar ga het nog doen ook afspraak gemaakt voor jou bij josee kus mama

• 03 Oktober 2010 - 15:50

Elsemiek:

het was zo leuk om te zien, zo herkenbaar, geweldig!

• 03 Oktober 2010 - 20:25

Eef:

Ha Tessa!
    Ik heb echt aan de buis gekluisterd gezeten vorige week, zo leuk om te zien idd. Ik kreeg helemaal een gevoel van 'oh was ik er nog maar'. Ken Nicole en Francisco opppervlakkig, weet nog heel goed toen we een van de eerste keren in La Sala waren dat hij het over sneeuw had en zn Nederlandse vriendin. Geeeen idee dat ze mee deden aan dit programma.
    Doe je de groetjes van me aan iedereen daar?
    x

• 25 Oktober 2010 - 20:04

Brittjuhhh:

zusjeee nog minder dan twee weekjes! schiet op nu.. heb dr zin an! dikke knuffel