Nieuw adres!!!
Door: Tessa van Hest
Blijf op de hoogte en volg Tessa
01 Augustus 2010 | Guatemala, Guatemala-stad
Ik zou jullie mijn nieuwe adres doorgeven:
Susana Cubias
por: T. van Hest
Casa no. 55
Colonia Candelaria
La Antigua, Guatemala
Central America
02 Augustus 2010 - 06:30
Mama:
fijn een nieuw adres en is het telefoonnr voor goedkoop bellen ook anders? kus mama -
02 Augustus 2010 - 07:03
Eva:
hee tes,
een hele late reactie van mij op al je nieuws, ik moest even bekomen van de schrik dat ik je nog langer moet missen, want ik had me al een hele voorstelling gemaakt dat je mooi op tijd terug was om ons nieuwe huis te zien en had marieke en nance al gevraagd om mn babyshower pas te organiseren als jij terug was, en nou kan je ook niet meteen naar ons mormeltje komen kijken als dat mn lekkere warme buik moet verlaten!
nu ben ik weer een beetje bekomen en ik vind het echt super dat je met dat schoolproject aan de gang bent, dat je dus niet alleen helpt terwijl je daar bent maar ook de jaren erna nog! dus ja, als je de kans hebt om daar helemaal je ei kwijt te kunnen moet je dat natuurlijk zeker doen!!!!
ik kan je helaas niet sponsoren maar stuur je wel alle positieve energie, gezondheid en creativiteit die je maar kunt gebruiken! voel je t al? ;-)
kus en we mailen!