Verrassing!!! - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Tessa Hest - WaarBenJij.nu Verrassing!!! - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Tessa Hest - WaarBenJij.nu

Verrassing!!!

Door: Tessa van Hest

Blijf op de hoogte en volg Tessa

19 Mei 2010 | Guatemala, Antigua

Hola iedereen!!!

Ik heb iets leuks te vertellen!!!
Wat een verrassing, mijn vader komt me opzoeken aanstaande vrijdag(overmorgen dus)!!!
Hij komt om 22:50 aan en gaat na ongeveer 10 dagen weer terug(op een dinsdag).
Is het niet tof!!!

Pap we gaan er een leuke 1,5 week van maken!!!

Ik schrijf jullie snel weer een verhaal!

liefs tessa

• 19 Mei 2010 - 22:20

Je Zusje J:

super he!!!!!! dat t toch maar allemaal goed is afgelopen...;) haha (toch hebben we een kleinnnnn beetje gelachen vorig weekend......)
    loveyou!!!!!!!!!!!

• 19 Mei 2010 - 22:20

Kirsten:

Oh wat leuk voor je Tessa.
    We zullen hem uitzwaaien !
    Heel veel plezier en zorg goed voor hem.
    Groeten ook van Paul.

• 19 Mei 2010 - 22:22

Willemieke:

Hey Tessa,

Ik lees dit berichtje net voordat ik ga slapen. Wat leuk voor je dat je vader je komt opzoeken. Ik kan me voorstellen dat dat écht een verrassing is. Geniet ervan! We horen later wel hoe jullie het hebben gehad.

Veel liefs,
    Willemieke

p/s Denk even voor Lisa: die is bezig met haar examens. Echt spannend is het niet, want ze staat er zo goed voor dat er eigenlijk niets mis kan gaan.

• 20 Mei 2010 - 06:11

Miriam Nijdam-May:

Hi lieve Tessa, wat super gaaf en gezellig dat je vader langskomt!!
    Leuke verhalen allemaal van jou, wat een dankbaar werk doe je daar; ga zo door en geniet er lekker van!
    Veel liefs, xxxMir

• 20 Mei 2010 - 09:29

Yolande:

Tessa, wat fantastisch fijn voor jou en voor FrankJos.
    maak er een mooie tijd van , liefs Yolande

Kus Sabine

• 20 Mei 2010 - 14:32

Edith:

Lieve Tessa,

Superleuk dat je paps komt 'buurten'... Even een stukje thuis.. en vooral omdat je nu aan iemand kan laten zien waar je de rest alleen via foto's van kan laten genieten... (Rare zin?? maar klopt wel) Geniet er lekker van, Liefs xx

• 20 Mei 2010 - 18:49

Karin:

hey Tessa, heerlijk dat het allemaal zo goed gaat met je en echt super dat Frank-Jos komt kijken hoe jij daar woont!
    heel veel plezier, dikke knuffel, Karin

• 20 Mei 2010 - 22:00

Jestina:

Hello my daling Tess,
    iam so happy your father is coming to paid u a visit ,how nice of him,he a wonderful dad ,i will grad him the best father of the year........haha.hello from ur little girl Louisa and peter we still missed u and think of u alot.keep faith and have a wonderful time with your dad....luv jestina

• 21 Mei 2010 - 00:42

Eefje Van Der Velden:

Hey Tessa!
    Was even spannend maar dan nu toch het goede Antigua! Super hoor. Geniet ervan samen.
    Doe je nogmaals de groetjes van me aan primero primeria?
    Kus xx

• 21 Mei 2010 - 12:34

Moniek:

Hallo Tessa,

Het lijkt me heerlijk om even familie om je heen te hebben. Geniet van je tijd met Frank Jos.

groetjes uit Culemborg.

• 22 Mei 2010 - 06:45

Baldwin, Suus, Bram :

Hoi Tessa,

Wat leuk dat jullie paps naar jou toe komt.
    Hoe gaat het met jou daar ???
    Veel gezellige dagen met Frank-Jos.

Gr,

AUS TILBORG

Ook groetjes van Oom Leo en Tante Miekske

• 22 Mei 2010 - 21:18

Brittjuhhh:

woeeehoooeeee paps is nu gewoon daar!! wat een wereldgezin he.. 2 in guat, 1 in greece en zometeen 2 in thailand pfff kan niet gekker worden. looooovee from me

• 28 Mei 2010 - 19:11

Sanne:

Wauw!! Geniet ervan!! Maar dat zou vast wel lukken!
    xxxxx san!!!

• 29 Mei 2010 - 08:09

Lex:

Heeeeeee Tessa en Frank Jos!
    Wat ontzettend gaaf dat jullie nu samen in Guatemala zijn.
    Hopelijk hebben jullie het goed daar, want ik maak me best wel een klein beetje zorgen over hoe de toestand in het land is met die vulkaan die ineens overuren draait.
    Heel veel greetz enzo uit Zutphen aan Zee

• 31 Mei 2010 - 07:47

Jacques:

Kan Frank-Jos morgen naar Nederland vliegen?

• 31 Mei 2010 - 07:56

Maria :

Hola Tessa en Frank Jos,
    Hebben jullie het fijn (gehad) samen? Nog de Pacaya beklommen ook begreep ik van Britt, nog voor de engerd ging spuwen! Klinkt vanuit hier allemaal wel spannend hoor, zien we het eens vanaf het thuisfront aan! Volgens het journaal ligt het vliegveld nog stil, maar begreep dat Frank Jos toch kan vliegen dinsdag naar alle waarschijnlijkheid. Hopelijk valt het allemaal mee, maak het goed en fijne dagen nog samen! We zij benieuwd naar de verhalen,
    groetjes van
    Cees en Maria

• 04 Juni 2010 - 08:47

Noah:

Heee tessa!!

Voel je je weer een beetje beter? Ik hoorde van sjo wat er allemaal aan de hand was, echt ff schrikken! Hopelijk voel je je snel weer beter en kan je weer genieten van alles daar :) Heb wat foto's gezien op je facebook ziet er suuper gaaf uit!! =) Ik had je trouwens ook 2x gemailt, maar weet niet zeker of die goed zijn aangekomen? En ik snap dat je het daar ook super druk hebt natuurlijk wilde alleen even laten weten dat het allemaal goed gaat op de Haverstraat ;)

Liefs
    Noah